Enviament gratuït a partir de 70€
Enviament en 24 hores
0

PREUS

Habitualment els productes ofertats els tenim en stock. Això ens permet que les comandes validades i un cop confirmat el pagament, s’envien a la direcció d’entrega que el client indica a través d’agències de transport urgent en un plaç de 24 hores per a Península i 48hores per a Balears. La resta d’entregues són amb transport normal: Canaries en uns 10 dies i la resta en una setmana aproximadament.

Si per qualsevol causa hi hagués un retard en l’enviament, comunicariem el plaç d’entrega estimat. Si no reb la comanda en el plaç indicat pot posar-se en contacte mitjançant el telèfon d’atenció al client +34902309390 o bé per correu electrònic a la direcció d’email pedidosweb@amenitiespack.com

Els costos de transport es calculen en funció de la zona d’enviament en el moment de generar el pressupost o la comanda. Per entregues a Península, els costos d’enviament estaran inclosos a partir d’un import mínim definit a la Web.

DEVOLUCIÓ

Degut a que als productes son fàcilment manipulables, no s’admetran devolucions un cop s’hagi acceptat la recepció de la comanda a l’agència de transport.

En el cas de que l’embalatge arribi defectuós (trencat o amb senyals de cops), directament no l’accepti a la companyia de transport i ens envia un email a la següent direcció: pedidosweb@amenitiespack.com o trucant al telèfon +34902309390 per indicar-nos la incidència. D’aquesta manera s’agilitzarà el procés i s’enviarà de nou el producte de manera immediata.

ALTRES CONSIDERACIONS

Davant qualsevol eventualitat AMENITIESPACK, S.A. contactarà amb el client.

Els preus indicats en pantalla son en euros (€) i no inclouen IVA (Impost sobre el Valor Afegit) que es calcularà en el moment de generar el pressupost o la comanda.

Altres càrrecs o impostos propis de cada territori s’hauran de fer efectius a l’agència de transport en el moment d’entrega del material.

Contacte Amenities
Horari: de 7:30 a 17:00 de dilluns a divendres

7:30/17:00h
De dilluns a divendres